Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Docela by mne zajímalo, co rozumíte pod pojmem "respektuji výsledek voleb".

Děkuji.

0 0
možnosti

Prosil bych vysvětlit, co je to ta pražská kavárna? Kde je Starbucks vím, ale vámi zmiňované jsem nikde nenašel. Rád bych navštívil tak populární místo. Ve Vídni u Hawelky je to parádní, návštěvu proslulé vídeňské kavárny doporučuji.

2 0
možnosti

Rv

Již nadpis je nesmysl!

:-)

2 2
možnosti

Chtělo by to zapojit trochu logiky a psychologie!

1 1
možnosti

"...demokracie je ohrožena a chceme proti tomu něco udělat,“ uvádí petice.. "

Tak jediní, kdo momentálně ohrožují demokracii v této zemi, jsou tyhle "elity", které nacvičují jakousi podivnou hru o reinkarnovaném Občanském fóru.

Je to stejně smutné, jako kdyby si bývalá prostitutka ve svých 50 letech znovu oblékla lascivní puntíkované šatky, dala do vlasů velkou mašli a dělala před pány zlobivou holčičku.

7 4
možnosti

Myslím, že celý ten humbuk jen přihrál Zemanovi pár dalších voličů. To si ti "uvědomělí" neuvědomují. Volba byla mezi dvěma kandidáty, k nimž oběma by bylo co vyčítat. Tak např. nikdy jsme se nedozvěděli, kolik dotací dostal schwarzenberský velkostatek. Také Zeman není můj šálek kávy, ale přesto jsme mu hlas dali a to proto, že pan kníže, jako ministr zahraničí, aniž by s kýmkoliv předem diskutoval, za nás za všechny uznal Kosovo jako stát. Na rozdíl od pana exministra jsme měli možnost Kosovo v 80. letech navštívit a viděli jsme ten "stát" na vlastní oči. Ve vesnicích jen hliněné cesty mezi vysokými zdmi, na které často padlo více zdiva, než na dům, který měly zakrývat. Ženy se často s toho obezděného dvorka nedostaly, než cestou na krchov. Moc demokratická země. A tu pan kníže uznal za stát. Je to jako by dal Sudety Německu. Naprosto stejné. Ostatně oni Albánci mají za cíl Velkou Albánii, takže na Balkáně ještě dlouho klid a demokracie nebude. Ani se nedivím, že Srbové se obracejí na Rusko. I my jsme se tím směrem obrátili, když nás západní země (VB a Francie), s nimiž jsme měli smlouvy (to slovo podtrhuji), prostě pustily k vodě. No plavali jsme, jak jsme uměli. Jako vždy v historii.

12 1
možnosti

Nemyslím si to. Když nepoškodí Zemana akce antisemity Bartoše, kšefty s Hůlkou, Bohdalkou a Bílou nebo Velebovy pouliční extempore, tak proč by mělo poškodit jeho opozici zapojení pár pomatených elitářů?

0 2
možnosti
Foto

J67a86k34u94b 55R43o77t81h

29. 10. 2016 11:35

Mimochodem, je fascinující, jak se zde někteří blogeři houfují do jedné party například s takovým náckem a antisemitou, jako je tato osoba: http://lhotak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=563316

;-O;-€

2 2
možnosti

Tak nepřátelé Židů mají na Hradě zastání už od Klause...

0 4
možnosti
Foto

kromě Havla a Kryla jste zapomněl na dalajlámu... a teď k nim patří i Brady:-)

0 0
možnosti
Foto

Další do sbírky. Mohl bych sem v podstatě beze změny překopírovat text, který jsem napsal předchozímu blogerovi.

A je velmi úsměvné, jak rozsáhlá je "Pražská kavárna" - z cca 15 blogerů od zdola jich o ní píše asi třetina a obsah je nejasný.

A pak pár dalších poznatků: opakují se v podstatě totožné formulace a skladba věty při kritice, jsou napadány osoby a jejich osobní vlastnosti způsobem vskutku silně demagogickým a jednotlivci i skupiny jsou kritizovány a dehonestovány za svůj názor. A smutná je i vysoká karma takových blogů, ač si o karmě zde praktikované nemyslím nic dobrého.

Tento týden si připadám jako papoušek, při čtení blogů bych mohl neustále dokola opakovat označení DEMAGOGIE.

3 5
možnosti

L47i76b77o76r 85V20a17n97ě43k

29. 10. 2016 11:29

Opakováním se to stává pravdou.

Říkal jeden, co to prokázal v praxi.

A je to i základní metoda autosugesce.

4 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Moje motto? Nechtěj všechno ale jen to, co nemůžeš!

Seznam rubrik